GOD JUL

 
Julen 2017 har snart passerat, idag är det Boxing Day, Annandag Jul.
Regnet tillika vinden piskar mot fönsterrutorna här i Eriksberg, en ganska bra spegling av hur just vädret varit hittills i vårt nya liv.... -jaja inte bara så .....för det har ju också varit kanonväder korta stunder och enstaka dagar. Sommaren tillbringade vi som vanligt vid kusten i både bättre väder och med fler möjligheter att utnyttja de bra stunderna på ett trevligt sätt.
 
Julkort med 4/5 (1/5 har rest tillbaka till NC och sina kompisar över jullovet)
 
Julen 2017 har firats på i stort sett samma vis som förr i tiden, ena dagen med farmors julmat och lutfisk och andra dagen med mormors gigantiska julbord.
Lite Julkänsla har vi också fått till i våran nya boning bl a med den egenhändigt huggna (eller rättare sagt sågade) granen.
 
 
Flytten blev inte så kaotisk som befarat, sakerna kom ganska snabbt den här gången och nästan allt packades upp direkt av flyttfirman, några lådor har vi dock ff kvar att sortera, det mesta var i gott skick.
 
Hösten har flutit på bra.
Tom har vant sig vid ny skola, nya kompisar, ny studieteknik och nytt sätt att åka till skolan... med buss och spårvagn.
Även Frun själv har återgått i jobb-träsket, precis som om inget hänt cyklar eller går jag och tar en kortare färja till BNK som ligger i centrala stan för att ägna dagarna åt utredning/utbildning inom neuropsykiatri.
Förvånansvärt kul och trivsamt.
 
 
 Jaha och redan i morgon är det dax att återvända till lite mellandagsjobb...
 
... och vi summerar ett gott liv här på andra sidan Atlanten så här långt.