Hemma igen

Gossarna och jag själv är då tillbaka i verkligheten igen sedan helgen. Resan gick bra om än lite rörig eftersom vi bara fick boardingpass för ett flyg åt gången och i CPH såg Tom att han hade fått Johns ...... jaja det löste sig tillslut.
Värre var det ju på resan till Sverige då vi blev försenade pga av dåligt väder runt 60 tim, fick sova i Chikago och sedan dela på oss så John reste över Washington-London, Carin via Brussel och Tom och jag via Brussel-Frankfurt.
Vi landade alla i Sverige samma dag i allafall.
 
Huset på North Beech stod kvar och var sig likt även om vi inte varit hemma på 2 månader. Här är varmt, förstås, det är ju sommar.
Första skoldagen var i Måndags, John började 11:an, dvs 2:an på gymnasiet medan Tom började 7:an.
 
 
 
Fotbollsträningen är igång för Tom och vi har fixat hans spelarlicens för kommande år, han spelar nu i U 14 och träningen är lite senare än den varit förrut, när han slutade kl 21 både i Tisdags och Torsdags var det 30 grader ute, pust !
 
John tränar Cross Country på Highschool under hösten eftersom Track and Field bara finns på våren. Träningen är förlagd på olika ställen varje dag, de får reda på var de ska vara strax innan. Han hinner hem emellan eftersom den startar kl 18. Bra att han kör själv.
Största utmaningen i detta var att hitta två räkningar för Gas, El eller Vatten som de måste ha med sig för att bevisa var vi bor, igen, -jo visst är det märkligt, han går ju på just den skolan för att vi bor just här. Eftersom Fam Ekman inte är Amerikaner, har vi våra räkningar via internet, så att hitta en aktuell räkning med både namn och adress på samma papper var inte så enkelt.
Den grundliga läkarundersökningen gäller även under hösten så den behöver vi inte göra om, just nu.
 
Japp då har vi startat upp ännu ett år i NordAmerika.