DSN

Dagen startar med tvätt och bakning av mjuk pepparkaka samt tårtbotten, det funkar inte att använda vanliga formar i gasugnen, det måste vara en särskild sorts teflonform som jag köpt här, det är därför det blir avlånga kakor och tårtor för det mesta...... C bakar bullar samtidigt, hon började igår morse...?? !! 
Jag glömde att vi köpte massa goda korvar när vi handlade i köttaffären sist, så bäst att steka upp dem också.....
Så var denna morgonen förbi....

Mjuk pepparkaka och blivande jordgubbstårta.... C bakar bullar..
Goda korvar....

De enda nyheter jag läser regelbundet är "Dagens DSN", Daily Swedish News, som jag får skickad till mig varje dag, jag går aldrig in på nätet och läser, text tv, aftonbladet etc...det intresserar mig inte.
DSN är visserligen mest ekonominyheter men jag tycker att det är ok. När det är stora viktiga händelser, typ häromdagen när Vickan förlovade sig så mailar ju Herr informationen ändå.... (ty han har koll på det mesta som händer)  ?? !! 
Fast det stod i Dagens DSN också.
Idag kan man läsa att IKEA är den mest populära arbetsgivaren, för tredje året i rad, på fjärde plats kommer Vin&Sprit och femma är H&M.....där ser man...

En utsökt lunch på TOTOPOS igen, det har varit stängt över helgdagarna. Så det kändes bra att det äntligen var dags..

Mexikanska lunchbuffén...
Totopos goda lunchbuffé.

Handling på Condor med hjälp av C, J & T...
Så mycket som barnen och jag själv varit hemma sedan jul var vi inte hemma sammanlagt på hela förra året.... men det har ju varit trevligt..

Hem till en fika med nybakad Jordgubbstårta.....bra uppladdning inför morgondagen då John fyller år, han har dock önskat kladdkaka precis som sin bror...

Mmmm..smakar mumma...
Jordgubbstårta.

Oh nu har Messias varit här, han råkade sätta på vattnet så poolen svämmade över för några veckor sedan och nu kom vattenräkningen.... ca 7 ggr mer än det brukar kosta... så nu har vi gjort upp hur vi ska betala detta....stackars Moses, eller Messias var det visst, han är ju så rar.....

Tandläkaren från igår kväll har ringt och han lyckades fixa in Tom på Måndag morgon också hos Gislana, tandregleringstandläkaren...vilket flyt...... men då fick Carin spader eftersom hon inte hinner tillbaka till sin lektion kl 9.00 då hon skulle träffa sin PE teacher... (gympa läraren) för att bestämma vad hon ska göra...hon kan ju fortfarande inte delta i gympan pga sin skada.
Hur skulle världen se ut om alla var nöjda ?

Fredag kväll......får bli lite plockmat idag samt tredje delen av Möbelhandlarens dotter.
Kl är 20.00 och det är 25 grader ute....pust vilken värme...