Härligt med högtryck

Värmen fortsätter fast det är höst, vi ändrade klockan till vintertid i helgen och är nu 4 tim efter Sverige.

32 grader var det igår när jag parkerade vid golfbanan, lite vind och mycket vatten gjorde det till en fantastisk dag, har just kommit på att jag kan använda den "lilla drivern" på fairway vilket gjorde att jag slog mycket längre och inte behövde så många slag fram till green, även halvmissar gjorde att bollen fick väldig fart framåt....hmm... stort !
 
John har firat sin 15 årsdag, just 15 firar man mycket här, för tjejer är det ibland fester som mest liknar Bröllop.. 
John bjöd hem alla sina klasskamrater (28) +några till från skolan, som vanligt kom nästan alla och det var ett fasligt brötande och hög musik, men alla var glada och födelsedagsbarnet var mycket nöjd med partyt.

John 15 anos



Tom fyller också år nu och valde ett lite mer soft concept, han hade en liten "sleepover" med några av sina närmaste klasskamrater, lugnt, städat och kontrollerat, alla somnade redan vid 22.30 helt i Toms stil.
Ytterligare några kompisar kom med sina familjer på "Brunch" dagen efter.
 

Tom fyller 11 år


Den obligatoriska chokladpizzan med ljus


Chokladpizza med ljus i förstås.

Efter 3 år blev det då dags att renovera huset i Castel Verona, Brassarna har kanske inte gjort sig mest kända för noggrannhet och kvalitet, underarbete är inte deras grej vare sig det gäller vägar eller hus.

Så nu blev det dags att åtgärda alla fuktbubblor som kommit fram på några år i väggar och tak inne såväl som ute, problemet är bara att de målat över samma sprickor väääldigt många gånger nu, det är 5 killar här som målar och de är inne på sin tredje vecka. 
De har förstås lyckats träffa lite tvätt och annat med penslarna... ha ha ha 
Nu ser det dock ut som slutet är nära och idag fogar de om ALL klinker runt huset.... oj oj oj..
Känns som de har svårt att bedöma det verkliga behovet, allt eller inget.


...oj vad dom fogar sig...


Fogar... fogar... fogar..


Hu så mycket jobb....

Nu har också John tagit ut sin tandställning "räls" ur munnen, efter bara 2 år, allt har gått enligt planerna så nu återstår bara röntgen och avtryck, som man alltid måste åka till en annan klinik för att göra.

Yippie..nu har alla tre bara halvårskontroller, hoppas bara att Gislana inte hittar något nytt i deras munnar som ska åtgärdas.